اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است

اطلاعیه ناجا در پی انتشار فیلم اهانت به برادران افغانستانی

در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی که در آن تعدادی به دست چند نفر مورد ضرب و جرح قرار می‌گیرند و منتسب به برادران افغانستانی شده است، نیروی انتظامی اطلاعیه ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این اطلاعیه آمده است: انتشار تصاویری از اهانت به برادران افغانستانی در فضای مجازی باعث آزردگی خاطر همه هموطنان ایرانی شد و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود دانست رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.

بررسی‌های فنی حاکی از آن است که فیلم منتشر شده در فضای مجازی در کشور ایران اتفاق نیفتاده و نیروی انتظامی قویاً این موضوع را که در ایران اسلامی چنین رفتاری با برادران مسلمان افغانستانی رخ داده باشد، تکذیب می‌کند.

بخش دیگری از این اطلاعیه می‌افزاید: افغانستان و ایران دو کشور دوست و همسایه و دارای فرهنگ مشترک با قدمت تاریخی در اتحاد و همکاری هستند و جمهوری اسلامی ایران همواره با وجود مشکلات و تحریم‌های پیاپی و ظالمانه، از کشور برادر، افغانستان حمایت کرده و می‌کند.

طی چند دهه اخیر مردم افغانستان به واسطه مشکلات عدیده، وارد کشور ما شده و جمهوری اسلامی ایران همواره با آغوش باز، میزبان برادران و خواهران خود بوده است.

اما دشمنان که گویی از این همدلی و تعامل انسانی میان دو کشور رضایت ندارند هرازگاهی شیطنت کرده و تمام توان شأن را به کار می‌بندند تا دو ملت را نسبت به هم بی اعتماد کنند اما مردم دو کشور ایران و افغانستان همواره در کنار هم و پشتیبان یکدیگر خواهند بود و ایجاد این نوع تنش‌ها در روابط و مناسبات خوب دو کشور خللی وارد نخواهد کرد.

در پایان نیروی انتظامی با هشدار به افرادی که اقدام به انتشار اینگونه فیلم‌های کذب در فضای مجازی می‌نمایند، تأکید می‌کند ضمن شناسایی آنها، بر اساس قانون با اینگونه افراد برخورد خواهد کرد.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار